Hass and Associates Accounting Tax Preparation Bättre hjälpa Business Bureau Tips för att välja skatt förberedelse

Hass and Associates Accounting Tax Preparation

Bättre hjälpa Business Bureau Tips för att välja skatt förberedelse

 

STATELINE (WIFR)–Förväntade skatteåterbäring kan orsaka konsumenter att rusa för att få sina skatter arkiveras så snart som möjligt. Dock att vara vårdslös om du väljer skatt förberedelse hjälp kan försena en förväntad återbetalning, och också kan öppna upp konsumenterna att bedrägerier och ID-stöld. BBB uppmuntrar skattebetalare att vara försiktig när du väljer en utanför skatt beredare.

 

“Många konsumenter söker någon form av stöd vid inlämning av sin avkastning,” sa Dennis Horton, direktör av Better Business Bureau Rockford. “Inte grundligt forska skatt beredare kan orsaka problem med allt från mindre olägenheter till stora bekymmer. Böter, extra avgifter och en hel del krångel kan bli resultatet.”

 

Horton påminner konsumenterna att även om skatt beredare är klar att skattedeklarationen, det är den skattskyldige som är ytterst ansvarig för riktigheten av pappersarbete och tidsfristen för inlämning.

 

Konsumenterna bör också vara medveten om att vissa skatt förberedelse företag är öppna för bara några månader varje år. Det kan vara svårt att spåra beredare om det finns problem efter en skatt servicekontor stängs.

 

Internal Revenue Service har också utfärdat varningar om online skatterelaterade system som kan stjäla skattebetalarnas identiteter. Till exempel bluff e-postmeddelanden kan påstå det finns ett problem med en återbetalning, att skattskyldige är granskas, eller att det finns en fördröjning i bearbetning av inkomstdeklarationen. Länkar i e-post gå brukar till webbplatsen för en bedragare som kommer sedan be för personnummer, bankkonto- eller kreditkortsuppgifter.

 

“IRS inte kontakta skattebetalarna via e-post,” noterade Horton, “och det kommer inte att begära personlig eller ekonomisk information eller informera dig om en revision av e-post antingen.”

 

Här är några tips för att välja en skatt beredare:

 

• Fråga runt. Få remisser från vänner och familj om som de använder, och kolla BBB tillförlitlighet rapporterna om skatt förberedelse tjänster på http://www.bbb.org

 

• Leta efter referenser. Din skatt beredare bör helst vara auktoriserad revisor, en skatt advokat eller inskrivna agent. Alla tre kan företräda dig innan IRS i frågor, inklusive en revision. Också, ta reda på om beredare är associerat med en professionell organisation som håller sina medlemmar till en etisk kod.

 

• Inte faller för löftet om en stor återbetalning. Var försiktig med någon skatt förberedelse tjänst som lovar större bidrag än konkurrenterna, och undvika någon skatt utgivare som grundar sin avgift på en procentsats av bidragsbelopp.

 

• Tycker om tillgänglighet. Många skatt förberedelse tjänster endast inrättat butik för månaderna fram till 15 April. Om IRS hittar fel, eller vid en granskning, kan du behöva kunna kontakta din skatt beredare under hela året.

 

• Läs igenom avtalet noggrant. Läs skatt förberedelse servicekontrakt noga för att se till att du förstår frågor som hur mycket det kommer att kosta för tjänsten, hur kostnaden kommer att påverkas om förberedelse är mer komplicerat och tidskrävande än förväntat, och om skatt beredare ska företräda dig vid en revision.

 

• Kontrollera din retur. Innan du registrerar tillbaka, Läs det över för att kontrollera för misstag. Be beredare att förklara vad du inte förstår och glöm inte att underteckna den.

 

Hass and Associates Accounting Tax Preparation Bättre hjälpa Business Bureau Tips för att välja skatt förberedelse

Läs fler relaterade artiklar:

http://hassassociates.org/

http://hassassociates.org/about-us/

Advertisements
This entry was posted in business, internet, news, technology and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s