Hass and Associates – Å datasnoke er vondt lett : Enhver kan være deg!

Hass and Associates - Hacking is painfully easy Anybody can be you!

http://blogs.tribune.com.pk/story/16275/beware-its-painfully-easy-for-anybody-to-be-you/

Å ha tatt dagen av, var jeg på hjem lyd sovende. Telefonen ringte omkring 10am. Jeg har ikke brydd å plukke det opp. Det stanset å ringing og som jeg ble halv klar over at det ble mottatt av vår tjenestepike. Hva komplett tok meg ved overraskelse og laget meg springer mot full konsentrasjon var hennes samtale med den andre personen på ledningen. Dette er hva jeg hørte hennes ordspråk :

«Det er ikke noen hjemme akkurat nå bortsett fra Chotay Sahib. Choti Bibi er i hennes rom sove. Baray Sahib forlot om morgenen å falle Chotay Miyan og har ikke kommet tilbake ennå».

Jeg nærmet meg kvinnen mens dette fant sted og spurte som hun snakket med. Jeg ble fortalt at telefonabonnenten «lød som» en av mine søskenbarn, så hun fortalte ham disse tingene. Jeg tok mottakeren fra henne og murret en hilsen. Personen på den andre slutten legge på. Med skjelver ned min ryggrad, betraktet jeg som dette individet (med et uidentifiserbart antall) kunne ha vært. Det kunne ha vært noen – en markedsfører, en potensiell burglar, men en ting var for sikker ; denne personen var en «sosial ingeniør».

Sosialt ingeniørarbeid er kunsten av bruken sosial mulighet å manipulere folk ved gjennomføreen visse tiltaks eller røpingseinformasjon som den er ikke toalett til. Det er en av de mest farlige formene av å datasnoke mens det ikke krever noen virkelige tekniske ferdigheter. Vi gjør all det på noe nivå i våre liv grunn forskjellige grunder. Når brukt av fagmenn imidlertid det blir et forskjellig ballspill alt i alt. I dette tilfellen ble de indre arbeidene av min husholdning utsatt mens noen leder vår tjenestepike inn i å troing at han var del av familien. Mest av hovedinnbruddene ved Kevin Mitnick, dubbet mens «de mest farlige datasnokene i verdenen» var gjennom sosialt ingeniørarbeid. Lar oss studerer et tilfelle.

http://www.myvideo.de/watch/8995998/Hass_Associates_Technology_Madrid_Noen_ofre_for_Online_Hacking_kanten_inn_i_lyset

 

Advertisements
This entry was posted in internet, news, technology and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hass and Associates – Å datasnoke er vondt lett : Enhver kan være deg!

  1. If you have been hacked it is probably your own fault too. You are being reckless maybe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s